Cursa nocturna de Rocacorba

Dissabte 04/02/2012 tindrà sortida a les 18:30 del el Pavelló Municipal de Canet D’Adri, Població situada  a 11 km de Girona, la Primera Cursa de Muntanya Nocturna  de Rocacorba.

La lluna plena que ens acompanyarà i els frontals ens enlluernaran dos recorreguts, un d’11 km perimetral per Canet d’Adri, amb pujada al volcà de Canet i a la falda de Rocacorba i l’altre de 22 km amb pujada al volcà i a Rocacorba.

Rocacorba, una muntanya de 980 metres d’alçada, és la més alta del Gironès i un encant ple de corriols i vistes immillorables.

Tan la sortida com l’arribada la farem a l’interior del pavelló municipal d’esports de Canet d’Adri, així que no deixeu de venir amb tota la família, perquè disposarem d’unes petites grades per a que el públic pugui animar, música, servei de bar, activitats pels nens, tot ben calentonet. I, com no, per a tots vosaltres: guarda-roba, dutxes i l’avituallament d’arribada a l’interior.

La cursa com al·licient no només tindrà la nocturnitat sinó que també fem categories per equips de 2 persones, així que premiarem als 3 primers maculí, 3 primers femení, 3 primers equip masculí, 3 primers equips femení i 3 primers equips mixtes tant de la cursa d’11 km com de la de 22 km.

Los corredores del trayecto largo pasan por el interior del mas, volteando la piscina
(entran x una puerta y salen x otra….)
Dorotea ofrece servicio de bar, caldo y agua para los visitantes.
Con reserva al tel. 609590576  comida de: botifarras de Adri sin aditivos a la barbacoa, ensalada de la huerta, pa de pagès del forn de Canet con tomate, porrón de vino tinto  y cremat.
Hay alojamiento para 14  personas: 2 habitaciones con cama de matrimonio y baño completo, 1 habitación con cama de matrimonio y una individual con baño completo y 3 habitaciones con 2 camas individuales y baño completo.

Visita nuestra página en Facebook

Deixa un comentari